fredag den 2. april 2010

Påskereportage fra Egholm

I går tog vi alle 4 på påskeudflugt til den lille limfjorsø Egholm. Den ligger midt imellem Aalborg og Nørresundby -og hvis man er lidt stedkendt ved man at færgeoverfarten tager omkring 4 minutter. Og aldrig havde jeg forestillet mig hvor meget lykke 4 minutters sejllads kunne vække hos vores lille 3-årige. Der må absolut være grobund for at, vi snart skal på en lidt længere tur. Vejret var dejligt -lidt koldt dog. Det er som om foråret ikke rigtig har bidt sig fast endnu.
På vej til færgen der sejler hver halve time cirka (eller efter behov) og koster den nette sum af 16 kroner pr. voksen T/R og børnene er gratis endnu.

Sigurd er selvfølgelig også med og sidder op i barnevognen og nyder overfarten.

Netop ankommet til Egholm og klar til at finde en passende rute langs vandet der byder på både mulighed for at smide med sten, soppe lidt og finde et sted med læ så vi kan nyde vores frugt og riskiks.

I rask trav over Egholm som er en ekstrem flad ø med skøn natur og list barsk vind.

Liva nyder soppefaciliteterne og på trods af gummirøjserne så undgik vi ikke våde bukser :0)

Og pludselig fik Liva øje på disse skønne chokoladeæg som påskeharen havde lagt til hende på stranden. Hun påstod at påskeharen kunne hoppe over vandet fra Aalborg til Egholm. Han havde i hvert fald ikke været med på færgen da vi sejlede til øen.

Behøver jeg at sige at det vakte glæde?

Sigurd er stadig ikke helt på toppen hvilket billedet nok også viser. Eller måske skyldes det at han blev snydt for påskeæg? Vi satser på at han er helt fjong igen efter påske.

Retur til fastlandet efter en rigtig skøn påskeudflugt.

Hjemme igen og klar til at putte lidt på sofaen.

Og tid til at læse Peter pedal. Liva er ikke altid lige fornøjet med at Sigurd skal tage del i det. Han har også umådeligt svært ved, at sidde stille i ret land tid af gangen. Men hyggeligt er det nu alligevel.

God påske til jer alle. I dag skal vi male æg og så opstøve en butik hvor vi kan få lidt mælk og frugt. Og selvfølgelig skal vi også nyde et par påskefrokoster med familien her i påskedagene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar