søndag den 28. marts 2010

Livas påskeglæde

Påsken er også startet her hos os. Liva har i den seneste uge produceret de fineste påsketing med papir, saks, fejr, palietter og mange flere skønne remedier. Liva elsker det og jeg må indrømme at jeg synes hun er super dygtig. Forleden dag kom hun hjem med den skønne karsekylling -så her i weekenden har vi fået karse på rugbrødsmadderne:0) Og den gule påskekylling med de skønne øjne hænger nu ved siden af andre kyllinger og harer i de flotteste påskefarver. Med disse påskehyggerier hører sig naturligvis også en lille jagt efter det påskeæg som kyllingen har lagt til Liva!

Vi har fejret Jeppes fødselsdag i dag med sang og gaver på sengen. Lækker brunch og ellers bare søndagshygge med højtlæsning af Peter Pedal, lidt arbejde for Jeppes vedkommende og en skøn middagslur til mig!
Sigurd er klart i bedring. Han har været feberfri i dag. Har ikke haft nogle grimme hosteanfald hvor han hiver efter vejret (det er så grimt når han gør det). Han har spist både bolle, grød, øllebrød, melon, hindbærsorbet og grøntsagsmos i dag. Og så er han blevet fræk og smilende igen. Det har virkeligt været en hård omgang og vi slipper næppe for at give ham medicin før om længe, men vigtigst er det at han er i bedring.
Tak til de mange af jer som har skrevet, ringet og vist os omsorg i forbindelse hermed. Og en STOR tak til vores skønne ovenboer som nat og dag har hjulpet os igennem den seneste uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar