tirsdag den 27. april 2010

9 måneder og 9 kartofler

I dag er Sigurd præcis 9 måneder gammel og ja tiden er gået helt enormt stærkt. Han er en lille bomstærk dreng med masser af vilje og mod på at komme frem i verden -og ikke mindst at drille Livsen. Han har udviklet sig en eminent teknik hvor han sniger sig ind på hende imens hun spiller computer eller ser børnefilm, rejser sig op ved bordet og hamrer sin hånd ned i hendes tastatur imens han griner højlydt. Imponerende med sådan en lille drillepind. Livsen bliver edder tosset og mørkelilla i hovedet og fornemmer hun, at han ikke giver op så siger hun "Det der er bare ikke i orden Sigurd" :0). Jeppe og jeg kæmper for ikke at grine, men lidt sjovt er det nu alligevel, selvom det bestemt ikke er i orden!
Sigurd er nu tilbage i vuggestue igen og trives okay så længe han får sin medicin. De seneste dage har han sprængt både vores og vuggestruens madbudget tilgengæld. 9 kartofler spiste den unge mand i går i vuggestuen :0)
Vi tager det som et godt tegn, at han har fået sin appetit igen!
Fortsætter han madindtaget i samme tempo kan det dog godt være at menuen skal stå på smalkost for fremtiden.

1 kommentar:

  1. 9 kartofler, glemte du at give ham morgenmad inden du sendte ham i børnehavnen ? :) det er godt han er ved godt mod igen og driller sin søster. Så skal Liva bare finde en måde at få han til at stoppe

    SvarSlet