tirsdag den 20. juli 2010

Sommerferie Part 1

Den første del af sommerferien har vi tilbragt i min svigermors skønne sommerhus på Djursland, Bønnerup. Det er bare et helt igennem fantastisk sted og "farmor" sørger for at sommerhuset bare har alt hvad vi har behov for :0) Vi føler os meget heldige med en sådan låneaftale!
Vi har lavet så lidt som overhovedet muligt og jeg har ikke været rastløs en eneste gang (hvilket ellers plejer at være et problem). Vejret har virkeligt været med os - masser af sol kun afbrudt af skrækkeligt uvejr et par gange. Lyn og torden og litervis af regn - men hvad gør det når man kan slænge sig på sofaen med Liva og bare bruge tiden på at kigge på terrassens nye beboer; en lille skøn frø, som Liva dog mente var total klam!
Vi har selvfølgelig også haft besøg af vores skønne vennepar Mette og Matthias og deres dreng Markus. Altid fantastisk hyggeligt i deres selskab - en aften krydret med fisk på grilllen og kold hvidvin i glasset.
Sigurd nyder virkeligt ferien! Han er begyndt at gøre sig en lille smule forståelig. Han siger nu "a det", "mor" og "ar" (far), "ja" og "nej" (særlig nej er han god til og I må selv gætte hvorfor. Bandit!!).
Her har I et lille udpluk fra Sommerferien Part 1;

Sigurd i færd med at undersøge sommerhusets interiør. Formåede at smadre en fin glaslampe - og jeg tænker heldigvis det kun blev ved det for han er jordens største pilfinger!

Små og store legebørn må naturligvis en tur i Djurs sommerland og det kan vi bestemt godt anbefale.

Sigurd spejder efter den medbragte picnickurv......

Et kram af Djurs Sommerland bamsen :0) Liva var solgt!

Ja jeg snupper lig en tur i den fantastiske sejlbåd med Liva bag roret.

...Liva og vrinsk (ægte kærlighed)

...sådan ser en rigtig sommerhus prinsesse ud :0)

I denne uge skal vi pakke vores hjem ned - eller det mest af det i hvert fald. Søndag tager vi til Samsø på sommerferie Part 2.

3 kommentarer: