onsdag den 6. januar 2010

Det er livsfarligt at bo i Langelandsgade


Politiet har i dag afspærret dele af Langelandsgade; det er nemlig livsfarligt at bo her! Fra flere tagrender hænger 1 meter lange is-tapper og politiet frygter simpelthen for vores sikkerhed.
Vinteren er virkelig over os og snemasserne så store, at flere butikker i området holder lukket. Folk kører med snekæder og kæmper en kamp for at holde fortovene farbare (uden held, barnevognen kommer i hvert fald ingen steder).
Liva blev afleveret i børnehaven kl. 09.30 i dag som nr. 2 barn til 3 pædagoger. Hun har uden tvivl haft særlige gode betingelser i dag!
Jeg vovede pelsen her til eftermiddag. Vi manglede mælk og frugt (og så skulle jeg jo også lige dokumentere vores trusler på livet =is-tapperne). Flere hylder var totalt tomme og det fik mig til at tænke på strejken for nogle år tilbage hvor folk hamstrede vildt. Tænk at sådan noget sne lige kan vende alting op og ned.

Sneen drysser nu igen ned fra himlen, Liva siger "Åhh mor det er bare så smukt", vi andre drømmer om sol og sommer og forhold der ikke er livsfarlige.

1 kommentar:

  1. Der skal ikke falde så meget sne før end Danmark går i stå, men det er da helt tovligt som I har fået sne oppe nordpå, hva'?
    Og jeg holder altså med Liva - det er sååå smukt!

    SvarSlet