søndag den 28. marts 2010

Livas påskeglæde

Påsken er også startet her hos os. Liva har i den seneste uge produceret de fineste påsketing med papir, saks, fejr, palietter og mange flere skønne remedier. Liva elsker det og jeg må indrømme at jeg synes hun er super dygtig. Forleden dag kom hun hjem med den skønne karsekylling -så her i weekenden har vi fået karse på rugbrødsmadderne:0) Og den gule påskekylling med de skønne øjne hænger nu ved siden af andre kyllinger og harer i de flotteste påskefarver. Med disse påskehyggerier hører sig naturligvis også en lille jagt efter det påskeæg som kyllingen har lagt til Liva!

Vi har fejret Jeppes fødselsdag i dag med sang og gaver på sengen. Lækker brunch og ellers bare søndagshygge med højtlæsning af Peter Pedal, lidt arbejde for Jeppes vedkommende og en skøn middagslur til mig!
Sigurd er klart i bedring. Han har været feberfri i dag. Har ikke haft nogle grimme hosteanfald hvor han hiver efter vejret (det er så grimt når han gør det). Han har spist både bolle, grød, øllebrød, melon, hindbærsorbet og grøntsagsmos i dag. Og så er han blevet fræk og smilende igen. Det har virkeligt været en hård omgang og vi slipper næppe for at give ham medicin før om længe, men vigtigst er det at han er i bedring.
Tak til de mange af jer som har skrevet, ringet og vist os omsorg i forbindelse hermed. Og en STOR tak til vores skønne ovenboer som nat og dag har hjulpet os igennem den seneste uge.

tirsdag den 23. marts 2010

Ensom på isolationsstuen


Jeg er endelig blevet online her fra isolationsstuen. Vi er indlagt fordi Sigurd formodentlig har en RS virus. Han er meget påvirket af det desværre. Kræver overvågning og alt for meget medicin.
Hans vejrtrækning er alt for besværet og han ilter ikke sit blod ordentlig -så vi bliver her lidt endnu for at få ham på helt rette fod. RS virusen er egentlig "bare" en almindelig forkølelsesvirus men rammer den helt små børn så kan den udvikle sig til at blive en grim lille satan der særligt påvirker vejrtrækningen. Da Sigurd i forvejen jo desværre har småbørnsastma -ja, så er han bare hårdt ramt det lille pus.
Så vi ligger her på en mikro lille isolationsstue -som er højere end den er bred (som Jeppe ganske rigtigt kommenterede).Sigurd får medicin hver time også om natten -overvågningsapparaturet der måler hans iltmætning og hans puls bimler og bamler. Ja det bliver til ca ingen søvn :0( Og da jeg er blevet væsentlig ældre de sidste dag så er det hårdt at undværre sin nattesøvn.
....men men men vi arbejder på at han skal blive hurtig rask igen :0)

søndag den 21. marts 2010

shhhh....der er en super fin give-away hos

Julies Kreahule!



...men da jeg virkelig godt kunne tænke mig at vinde den skønne pude så taler jeg ikke så højt om det :0)

onsdag den 17. marts 2010

Liva og børnebigbandet i musikhuset

På vej til Musikhuset lørdag formiddag :0)

I weekenden var Liva og jeg i Musikhuset i Århus til en super godt arrangement lavet af Århus musikskole.
Liva elsker at synge og spille og nyder meget når Børnehaven finder alle instrumenterne frem. Det var min kære mor der havde spottet i avisen at Musikskolen inviterede alle 0-4 årige til børnerytmik og bigband lørdag formiddag.
Der var en milliard mennesker -lidt for mange desværre, for vi kamp svedte inde i den lille sal. Men Liva nød det og skrålede med på alle sange.

Weekenden bød også på endnu en dejlig fødselsdagsfest med familien. Ja tænk at man skal fejres i flere dage (og jeg fylder ikke engang rundt i år -men pyha næste år så skylder jeg vist en stor fest).
Her er et lille udvalg af de mange rigtig lækre gaver jeg fik i år:

(Hay tæppet er godt nok petroliumsgrønt og den uåbnede pakke gemte på et gavekort. Gavekort fik jeg faktisk flere af i år -så nu kan jeg rigtig shoppe nye lækre ting til foråret og sommeren! Så gør det faktisk ikke noget, at man bliver et år ældre :0)

mandag den 8. marts 2010

Sigurd i nye strikbukser


Min dejlige Mor har tryllet igen og denne gang er det blevet til disse skønne strikbukser.
Og ellers har vi vist ikke noget at berette herfra. Vi har været hårdt ramt af sygdom men er heldigvis ovenpå igen.
Denne uge bringer endnu mere arbejde med indkøring af Sigurd i vuggestue (det går heldigvis bedre) og så venter der fødselsdag lige om hjørnet!

tirsdag den 2. marts 2010

Update og mudderhulstrøje


Se lige denne super skønne trøje som min mor netop har lavet til Liva. Liva elsker mudderhullet på børnehavens legeplads og det kræver jo en stor tyk trøje der kan tåle lidt snavs (deraf navnet). Skønt at være så heldig at have en mor der er så dygtig :0)

....og så til updaten på indkøring i vuggestue. DET GÅR VIRKELIG IKKE :0(.
Liva græd da jeg afleverede dem i morges. Da jeg gik græd Sigurd og han stoppede ikke før pædagogerne med held fik ham til at sove en lille time senere.
Så jeg måtte hente begge børn igen kl. 11.30. Liva kunne slet ikke bære at jeg skulle hente Sigurd uden at tage hende med -så det gjorde jeg selvfølgelig.
"Du har en ekstrem bevidst 7 mdr gammel dreng" - "ja, tak det ved jeg alt om" og jeg ville ønske, at det var anderledes lige nu.
Øv, håber på en bedre dag i morgen!

mandag den 1. marts 2010

Sigurds første vuggestuedag


Umiddelbart ser han ikke ud til at nyde tilværelsen som vuggestuebarn -men sandheden er at han har haft en rigtig dejlig første vuggestuedag! Den var kort som sådanne nogen jo er -vi kom kl. 09.00 og skulle pakke både Livas og Sigurds tøj ud. Så fik han bolle og frugt med de andre på stuen og blev herefter puttet i barnevognen. Ved 11-tiden tog vi hjem igen. En fin kort dag hvor Sigurd fik oplevet en hel masse nyt. Han var faktisk lidt svær at få kontakt med fordi han skulle følge og studere de andre børn. Så status er; endnu ingen gråd (hverken fra barn eller mor :0). I morgen tager vi endnu et skridt; planen er at jeg afleverer ham og går et par timer -pyha det bliver spændende. Lover at der kommer en update!