fredag den 26. februar 2010

Dagens smil



God Weekend til jer alle :0)

torsdag den 25. februar 2010

Liva i den nye patchworkvest



Liva er blevet rigtig glad for vesten og derfor er jeg ved at lægge sidste hånd på endnu én til hende.

.....kyssemunden skyldes at hun netop har proppet den største cherrytomat hun kunne finde ind i munden og nægtede at sluge den før jeg havde taget billedet. "Min tomat må da gerne komme med på billedet, mor"

.....og her er så den nye vest:

søndag den 21. februar 2010

Sneen skal ikke sætte stopper for kreadagen!


Dagen i dag er blevet viet til kreadag med masser af hygge, kaffe og stoffer i massevis (altså dem man kan købe i metermål).
Jeg måtte bruge en time på at grave bilen ud -vi har i hvert fald fået 50 cm sne i løbet af de seneste døgn (ja nogen steder er det nok ovenikøbet mere). Jeg er vildt træt af sne nu og havde besluttet mig for, at det ikke skulle sætte en stopper for den kreative aftale.
Bilen kom fri af sneen -jeg pakkede den med symaskine, stoffer og tråd og kørte ud til Sarah og Niels Alfred (Sigurds mødregruppe).
Resultatet blev denne patchwork vest til Liva -Den kan vende begge veje og dermed bruges til forskellige bluser og kjoler. Vesten er kort (bolero-længde). Det er umiddelbart svært at se på billedet -så én af dagene må jeg vist lige ta' et billede af Liva hvor hun har den på, så I bedre kan se hvordan den tager sig ud. Jeg er vældig godt tilfreds med resultatet og Liva blev glad. Tak for en super hyggelig dag, Sarah!

God uge til jer alle og god vinterferie til dem der har det i den kommende uge :0)

lørdag den 20. februar 2010

Bag mig bare ved 180 grader!



Ja Sigurd kravler nu og det betyder jo samtidigt at han er alle vegne. I dag fulgte han efter mig ud i køkkenet og imens jeg lavede havregrød til ungerne så havde han lagt sig til rette i på bagepladen der stod på gulvet!
Han hvinede af fryd og synes det var enormt sjovt at ligge der :0)
Han har sovet igennem i nat for første gang nogensinde og det giver naturligvis ekstra energi til at erobre verden med :0)

fredag den 19. februar 2010

Tak for julegaven mor og Sigurd kravler!


Ja endelig har vi fundet det helt rette sengetøj og det kom med pakkeposten her til eftermiddag. Glæder mig vildt meget til at få det vasket i morgen -så kan vi rigtig sove sødt!
Så tusind tak for julegaven mor -vi sender kys og kram herfra :0)

...og så er Sigurd begyndt at kravle helt rigtigt på alle 4 i dag -det er super sejt af den lille knægt, men snøft hvor bliver han hurtigt stor :0)

søndag den 14. februar 2010

Så røg håret


Det er faktisk tredie gang vi klipper Sigurd nu. Han har simpelthen bare en pragtfuld manke, men nu måtte der bare ske noget. De to første gange har vi studset ham lidt med vores frisørsaks. Denne gang gik vi lidt mere til den. Vi synes at han en blevet en lille fin dreng :0) Han må vente lidt med at få hanekam igen til gengæld har han fint drenge-plys!

fredag den 12. februar 2010

Verdens stærkeste og dejligste pige


Livsen i hjemmesyet kostume og hjemmebragt paryk. Aben Hr. Nelson var pakket ved siden af madpakken i rygsækken. Hun var glad og meget stolt!


Læg venligst mærke til de fine fregner. "nøj mor må jeg gerne få noget af din makeup på", sagde den unge dame da jeg fiskede mine brune eyeliner op af skuffen og lavede små fine fregner på kinden.
....og stolt var hun da hendes kontaktpædagog kiggede på mig og sagde "Christine hvad har du gjort af Liva? Det er jo Pippi du kommer med i dag" :0)
Børnehaven havde ikke mindre end 3 stk spiderman og 3 mariehøns i blandt de 22 børn :0). Så det var det der var allermest populært hos os i år.

tirsdag den 9. februar 2010

Vuggestueplads og billeder af ugens kreative projekter

Juhuu -tak til alle der har krydset fingre for os. Det er lykkes os at få en plads til Sigurd i Livas vuggestue Hyldehaven :0)
Vi er vildt glade og føler os temmelig heldige.
Han skal starte i marts og jeg starter muligvis lidt tidligere på arbejde i forhold til den hidtidige plan.

Og så til billederne af ugens kreative projekter; Flagranker én masse, to par nye bukser til Sigurd og noget sengetøj (close up billede af det fede stof jeg har syet det i).



søndag den 7. februar 2010

Flagranker og weekend i Århus

Weekenden har stået i det kreative tegn. Jeg har syet 5 meter flagranke i brune, lilla og orange farver til Livsen og 5 meter flagranke i brune, blå og grønne farver til Didurt. De er nu hængt op på børnenes fælles værelse.
Vi har netop i dag flyttet Sigurds seng ud af soveværelset -i håb om mere søvn til mor her! Han har fået sit eget lille hjørne i samme store værelse hvor Livsen bor.
Nu skal de to forhåbentligt rigtig hygge sig sammen -Livsen er i hvert fald meget positiv indstillet og glæder sig til at de to skal dele værelse.
Jeg håber og krydser fingre for, at han ikke vækker hende i løbet af natten. I løbet af ugen skal I nok få en opdatering på hvordan det går.
I forbindelse med at jeg skulle sy flagrankerne var jeg et smut i Stof og Stil der netop havde fået sin nye forårs stofkollektion hjem -pyha hvor var der meget fedt stof. Jeg købte noget lækkert stof som jeg netop er igang med at sy sengetøj til børnene i. Billeder af flagrankerne og sengetøjet kommer én af dagene :0)
Halvdelen af lørdag og i dag søndag har vi været i Århus. Vi har haft super god tid, besøgt et vennepar, spist lækker mad og set melodi grandprix hos mine forældre og i dag været til 8 års fødselsdag med brunch og kagemand. Super hyggelig men desværre en alt for kort weekend.
Ha' en rigtig god uge allesammen!

onsdag den 3. februar 2010

Mon ikke dette er (tand)roden til alt ondt....!



Hvorfor har vi fået et barn der ikke forstår at man skal putte stille og roligt i sin seng hele natten, uden at vække hele huset (ja, måske hele opgangen)?
Sigurd er en natterod og vi har efterhånden mistet troen på at det bliver bedre. De sidste par nætter har været helt til hundene. Ikke unaturligt har jeg derfor været ekstrem træt, i lettere dårligt humør og har higet efter forårssolen.
Men oftest har tingene en forklaring og mon ikke det er i Sigurds undermund, at vi skal finde årsagen.

Pyha 1 down - nineteen to go! Forhåbentlig ikke alle 19 skal volde så mange tårer hos den lille mand. Og hvis de gør så giver jeg mig også til at græde :0(

Kolde agurkestykker virker -andre råd modtages gerne!