mandag den 8. august 2011

Jeg har modtaget en Award...og tusind tak :0)

Jeg har modtaget en Award fra Pia med den fine blog Skatterenshyggekrog :0)

Tusind tak Pia. Hvor er det hyggeligt at nogle kigger med på sidelinien. Jeg ved jo godt, at jeg ikke altid er lige flittig med at skrive på bloggen. Det skyldes ikke uvilje men mere en meget travl hverdag. Der er plads til forbedring og jeg håber at efteråret byder på mere tid til at blogge.


Jeg vil fluks kaste mig ud i det....Med awarden følger disse regler:

1) Man skal linke til den man har modtaget Awarden af (og indsætte Award billedet)

2) Man skal give den videre til 5 andre bloggere, der har mindre end 100 faste læsere


3) Man skal svare på 5 spørgsmål


Spørgsmål 1: Hvorfor begyndte du at blogge?
For mig er det, at blogge en måde at få dokumenteret vores dagligdag på - og særlig børnenes udvikling. Vores store pige Liva elsker, at følge med og elsker at se billeder fra forskellige lejligheder; fester, mærkedage, fastelavn og sommerferier og babybilleder selvfølgelig. Bloggen er en måde at få "gemt de gode øjeblikke" og de søde historier fra dagligdagen. Før hen har vi haft en hjemmeside - men denne måde at blogge på er jo relativt nemt (hvilket er vigtigt i en travl hverdag) samtidigt med, at man kan skabe sig et netværk af andre bloggere som man gerne vil følge; hvad enten det er fordi det er venner eller fordi man elsker, at følge de mange super flotte kreative projekter andre bloggere kaster sig ud i. Jeg har eksempelvis lært at hækle og folde blomster og lampeskærme og finde idéer til indretning herhjemme igennem netværket af bloggere. Så selvom tiden er sparsom, så følger jeg med på jeres mange skønne blogs.

Spørgsmål 2: Hvilke blogs følger du?
Jeg følger venner og bekendtes - fordi det er så dejligt at man kan følge lidt med i deres liv! Derudover følger jeg de super dygtige kreative og inspirerende bloggere som eksempelvis The vintage Hausfrau, Sirianna, PynteMynte og mor, Wunderbart og Julies kreahule. Jeg kigger med hver dag - kan slet ikke undværre det!

Spørgsmål 3: Favoritfarve(r)?
Farver er skønne. Jeg elsker Grøn, men er også meget vild med Pink, Lilla og Sort.

Spørgsmål 4: Favoritfilm?
Faktisk er jeg ikke ret god til film - hvis I spørger min mand vil han sige at jeg altid falder i søvn før filmen er færdig (...og det er nok rigtigt). Jeg er meget bedre til serier; Klovn, Greys Hvide verden, Venner, Prison Break.... eller De unge mødre (ja, jeg ved det godt. Men af en eller anden årsag må jeg bare følge de piger der har det lidt hårdt).

Spørgsmål 5: Hvilke lande drømmer du om at besøge og hvorfor?
Jeg har stadig min bryllupsrejse til Rom tilgode og den glæder jeg mig til. Vi er ikke kommet afsted endnu fordi børnene er kommet i mellemtiden og fordi særligt Jeppe har valgt at blive selvstændig, hvilket naturligvis er forbundet med rigtig meget arbejde. Og jeg har vist også haft lidt for travlt igennem længere tid. Men jeg håber vi kan finde ud af det inden længe....
Derudover har jeg planer om at jeg også skal opleve både Australien og New York.

Jeg vil meget gerne give Awarden videre til:

signeshverdagsliv: Signe er en god ven og en super skøn pige. Et kig på hendes blog vidner om to skønne drenge og en kreativ sjæl.
http://signeshverdagsliv.blogspot.com/

★ Brink★: Sarah er en gammel barndomsveninde som jeg ikke har talt med i mange år. Det var derfor rigtigt hyggeligt at finde ud af at hun har denne skønne blog, som jeg kigger med på fra sidelinien. Sarah er super dygtig grafisk og bloggen har mange fine vinkler på retro-looket.


juhl-hollen.dk: Merethe er en god god kollega som skriver på denne fine blog. Jeg holder meget af at kunne følge familien fra sidelinien - og særlig skønne Nikolai.


pisserendenspippi:
Skønne skønne Stine, med smukke Aya. Tjek denne kreative og fine blog ud. Super skønne retro sager.

zpif: Super fin blog.

Håber I har lyst til at modtage awarden. Der er ingen pres, men det kunne være hyggeligt om I vil "lege" med :0)

3 kommentarer:

 1. Kære Christine. Jeg er rigtig rigtig glad for awarden ::) kæmpe tak :) hermed modtaget. Så dejligt lige at se jer live, i så glade ud. Knus

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde Signe - skønt at få et knus af dig :0)
  ...og dejligt at få en update fra jeres front!

  SvarSlet
 3. Tak tak Christine hvor sødt af dig ;) Jeg havde helt glemt at du også har en blog og jo efterhånden har været i gang i lang tid. Jeg kan godt huske at jeg har set nogle af dine fine kreationer på fb for noget tid siden ;o) Det er skønt at man får tid til at pleje sin kreative side på barsel selvom man bliver afbrudt lidt oftere ved symaskinen med en lille fis i huset ;o) håber I nyder sommeren i det fine nye hus
  Kram

  SvarSlet