torsdag den 28. oktober 2010

Spacer, PEEP, astmaeksem, MØB og svamp.....!


Ja egentligt ville det være fedt om jeg kunne skrive et positivt indlæg her til morgen - sandheden er dog at de seneste 3 uger har været i sygdomsbehandlingens tegn.
Sigurds astma er rigtig i udbrud, hvilket jo er helt typisk med det fugtige og kolde vejr vi har. Derfor medicin på spacer hver 4.time. Dertil kommer astmaeksemen jo og så svampeudbrud i mundhule (hvilket vi faktisk aldrig har prøvet før - men meget typisk med de store mængder astmamedicin). For lige at krydre det hele så fik han også mellemørebetændelse og 2 sprængte trommehinder for 10 dage siden!

Så vi giver seretide, airomir, PEEP, brentan, penicillin og brentacort og når vi er færdige med det - ja så starter vi forfra!
Så kryds fingre for at det snart holder op med at regne - for Sigurds skyld i hvert fald! Ellers flytter vi til de varme lande! Er der nogen af jer der vil med?

søndag den 24. oktober 2010

Jeg synes bare lige I skulle se disse billeder....


Liva i sin nye elskede flyverdraget :0)


Tjek lige 80'er- friden :0)



Sigurd hygger sig ved sit lille bord på værelset :0)



Cirkus-tog-tårn- "bussen"

fredag den 22. oktober 2010

Her er det så....


...vores nye skønne hus!
Huset ligger i et nyt kvarter i Skødstrup nord for Århus. Huset er fra 2004 og trænger blot til lidt maling og et par trægulve i børnenes værelser! Vi glæder os helt enormt. Det er slut med at være rodløse!

Vi skal HJEM!

lørdag den 9. oktober 2010