fredag den 28. maj 2010

10 mdr gik....

Ja nu er det 10 måneder siden Sigurd kom til verden. Her er et par udvalgte billeder fra de 10 måneder :0)



Det sidste billede er netop taget for få minutter siden. Sigurd som er puttet til natten har vist ikke i sinde at skulle sove lige foreløbig :0)

God weekend til jer alle

søndag den 23. maj 2010

en misforståelse eller en ny trend..?


Mon han har fundet en særlig fidus ham Sigurd - en ny trend! I hvert fald er det sådan sutten skal vende disse dage :0)

onsdag den 19. maj 2010

Flyt jer for her kommer jeg!

På loftet gemte sig Livas gamle gåvogn -vi fik den støvet af og strammet alle skruer, klar til at blive Sigurds nye bedste ven.
Der gik omtrent 2 minutter og så havde han fundet fidusen. Fuld dart fremover og flyt jer for jeg drøner lige ind i jeres ben. Vores mellemgang er nu blevet omdannet til en racerbane og Sigurd klarer helt selv at komme fra den ene ende til den anden. Man er jo en dreng med stort mod og viljestyrke!
Med masser af hvin og latter var Sigurd underholdt i en halv time her til aften og han ville slet ikke stoppe igen.
og inden længe havde fantasifulde Liva også involveret sig i legen og drønede rundt med Sigurd på "forsædet" -så hurtigt at Sigurd nok burde have sikkerhedsudstyr på.

søndag den 16. maj 2010

Familiegolf, 60 år og Kok Wassim


Vi har nærmest ligget vandret i 14 dage for at få alle ender til at hænge sammen. Årsagen? Ja først og fremmest at vi ikke har noget sted at bo efter d. 15. August og så selvfølgelig også en hel håndfuld af forberedelser til min fars 60 års fødselsdag.
Vi har nu budt på at par huse og man ved jo aldrig om det skulle falde positivt ud. Vi har været så heldige at få 2 pladser i en daginstitution i Skæring pr. 1. August så den del af af puslespillet er faldet på plads. Og hvor er det bare super fedt at Livsen og Didurt ikke skal skilles men kan følges ad og søge tryghed hos hinanden.
For 14 dage siden var vi i Skanderborg golfklub og spille familiegolf og generelt var vi ret gode -hvis vi selv skal sige det :0) Bestemt noget vi kunne finde på at gøre igen -selv Liva var super godt underholdt.
De kreative projekter ligger lidt stille for øjeblikket -dog har jeg netop færdiggjort denne skønne sommernederdel til Liva i patchwork -lyserøde og grønne farver og masser af fine blomster!
Min far blev i går Lørdag fejret med et brag af en fest på Frederikshøj kro hvor Kok Wassim tryllede for os i køkkenet. Fantastisk, suplim, vovet - en eksplosion af smagsoplevelser og skønne skønne vine (i collagen ses et lille udvalg af de små lækre ting vi fik til kaffen :0). Hvis I nogensinde rigtigt skal forkæle jer selv og familien så er et besøg her en super oplevelse.
Min far blev i øvrigt overrasket og glad (selvfølgelig) da vi hentede ham i en blå Morgan sportsvogn -en drengedrøm gik i opfyldelse :0)